leverancier-vs-partner

Over Vinderz

Vinderz (opgericht in 2016 door Erik Hollander) is kleinschalig en helpt ondernemers grip te krijgen op resultaten nu het aankoopgedrag van mensen de afgelopen jaren sterk is veranderd.

Vinderz is anders dan marketingbureaus die leveranciers zijn van losse-flodder-campagnes. Wij werken met opdrachtgevers strategisch samen aan merkbeleving en verbinding voor de beste resultaten.

Vinderz is doorlopend up-to-date gecertificeerd Google specialist in de gebieden: Google Ads & Google Analytics.

Vinderz is sinds begin 2018 officieel partner van HubSpot (kennis, ondersteuning & marketing software). 

Erik is als een van de weinige Nederlandse marketeers in het bezit van alle relevante HubSpot inbound marketing en sales certificaten.

Zinvol vermarkten vanuit bedrijfsidenteit

Erik Hollander is online strateeg en oprichter van Vinderz. Hij helpt ondernemers en organisaties om op een prettige manier contact te leggen en onderhouden met mensen uit de doelgroep.

Hierbij wordt uitgegaan van de unieke bedrijfsidentiteit van opdrachtgevers zodat vermarkten natuurlijk en positief verloopt.

Erik (1978) heeft meer dan 20 jaar hands-on ervaring op het gebied van ondernemerschap, leiderschap, sales, marketing en klantbehoud.

Vinderz werkt met een selectief netwerk aan zelfstandige specialisten die kunnen worden ingezet voor projecten en campagnes (dit is niet altijd nodig). Erik is zelf enthousiast uitvoerend marketeer en hij is direct aanspreekpunt voor klanten van Vinderz tijdens de gehele samenwerking.