leverancier-vs-partner

Over Vinderz

Vinderz (opgericht in 2016 door Erik Hollander) is kleinschalig en helpt ondernemers die merken dat aankoopgedrag van mensen is veranderd.

Vinderz is anders dan marketingbureaus die leveranciers zijn van losse campagnes. Wij werken met opdrachtgevers samen aan merkbeleving en verbinding met mensen verspreid over kanalen.

Vinderz is gecertificeerd Google specialist op het gebied van: Search, Analytics en Ads.

Vinderz is sinds januari 2018 officieel partner van HubSpot (kennis, ondersteuning & marketing software) en Erik is in het bezit van 7 HubSpot online marketing certificaten.

Zinvol vermarkten vanuit bedrijfsidenteit

Erik Hollander is online strateeg en oprichter van Vinderz. Hij helpt ondernemers en organisaties om op een prettige manier contact te leggen en onderhouden met mensen uit de doelgroep.

Hierbij wordt uitgegaan van de bedrijfsidentiteit van opdrachtgevers zodat vermarkten natuurlijk en positief verloopt en nooit als irritant wordt ervaren.

Erik is 41 jaar en heeft meer dan 20 jaar hands-on ervaring op het gebied van ondernemerschap, leiderschap, sales, marketing en klantbehoud.

Vinderz werkt met een selectief netwerk aan zelfstandige specialisten die op afroep voor projecten en campagnes kunnen worden ingezet (dit is niet altijd nodig). Erik is zelf ook uitvoerend marketeer en is direct aanspreekpunt voor klanten van Vinderz tijdens de gehele samenwerking.