Wat is dat met Vinderz?

Vinderz helpt ambitieuze bedrijven die aan de omzet merken dat aankoopgedrag verandert. Deze bedrijven hebben moeite met het opbouwen van klantrelaties als drijvende kracht voor groei.

Onze methode voor inbound marketing en sales is een bewezen manier om kopers stap-voor-stap te begeleiden in het beslissingsproces. Hiermee worden relaties versterkt en omzet voorspelbaar.

Marketing bureaus zijn vaak leveranciers met hoge overhead die vlot verdienen aan korte projecten. Vinderz is kleinschalig waarbij persoonlijk maatwerk door samenwerking het fundament is voor versnelde groei met lange termijn resultaat.

Oplossingen voor jouw rol

  • Directeur: marketing & sales leiderschap met actiegerichte strategie voor omzetgroei en behoud van voorsprong op concurrentie.
  • Marketing Professional: Moderne marketing gaat verder dan verkeer en leads genereren. Je wilt een  praktische benadering voor aankoopbegeleiding en samenwerking met sales om meer deals te winnen.  
  • Ondernemer: Je hebt lange termijn budget maar wilt teams zo compact mogelijk houden. Marketing automation en sales op het scherpst van de snede. Klein, menselijk en slim is het nieuwe groot.

We richten onze dienstverlening in op B2B en B2C bedrijven uit het MKB. Waarbij de inbound aanpak voor B2C bedrijven in de praktijk zinvol is voor diensten of goederen met een hogere verkoopwaarde of customer lifetime value.

Het aankoopbeslissingsproces wordt begeleid van bewustwording tot en met de aankoop en doorgezet naar herhaalopdrachten.

Vinderz team voor groei

Erik Hollander is online strateeg en oprichter van Vinderz. Hij opereert als inbound marketing en sales consultant en helpt bestuurders en hun compacte MKB teams met groei. Erik is eerste aanspreekpunt voor klanten van Vinderz.

Vinderz werkt met een netwerk van specialisten die worden ingezet op basis van behoefte van onze klanten.

Als certified HubSpot partner heeft Vinderz werkelijk de allerbeste mensen op afroep beschikbaar. Voor alle marketing en sales uitdagingen is een oplossing door ervaring met het ondersteunen van duizenden bedrijven wereldwijd.

leverancier-vs-partner